Wat eten we ..

Een aantal bewoners hebben de vraag gesteld of wij tegen kosten dekkende vergoeding wilden koken. Het is een leuk initiatief/. voorstel daarom gaan we dit proberen.

Het voorstel is voor u te koken.

Om het eenvoudig en betaalbaar te houden gaat de keuken van het standpunt uit. Het gepresenteerde menu wordt besteld of niet. In de keuken, wordt zoveel als mogelijk verse ingrediĆ«nten gebruikt. De grootte van een portie is normaal, er wordt niet kwistig met zout ‘gestrooid’ en vet probeert de keuken te mijden, gewoon een smaakvolle maaltijd.

Sommige gerechten kunnen ‘pikant zijn’, dit wordt duidelijk aangegeven. Onze ‘pikante versie’ betekent niet dat u niets anders proeft dan ‘alleen maar heet’! we kennen hier drie gradaties in, aangegeven met aantal pepertjes.
Bent u ‘very hot’ gewend en wilt u nog meer ‘Pedis’ (heet), dan kunt u altijd een authentieke zelfgemaakte sambal toevoegen.

Iedere zondag worden de gerechten op de site van De Wilgenhof geplaatst met korte omschrijving en de mogelijkheid om u aan te melden. Uw aanmelding is alleen voor ons “als keuken zichtbaar”, niet voor uw medebewoners.